Loading

29 Haziran 2012 Cuma

Fıstıklı Kaplıcaları Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Yalova Fıstıklı Kaplıcaları
Fıstıklı Kaplıcaları Yalovada bulunur.Kaplıcada tatilinizi uygun fiyatta dinlenerek yapacağınız pansiyon, oteller, motel, apart, resort kaplıca tesisleri bulunur.Fıstıklı kaplıcası resimleri fotoğrafları telefonları bilgileri ilgili sayfalarda belirtilmiştir.Tatiliniz Fıstıklı kaplıcasından bulacagınız kaplıca otelleri ve motellerinde dinlenme ve tatil yapma imkanı bulursunuz.Fıstıklı Termal kaplıcası  bütçenize uygun fiyatlarda pansiyon otel moteli tatilinizi geçirmeniz için size sunar.Fıstıklı kaplıcalarının hamam spa ve masaj tesisinden faydalanabilirsiniz.Fıstıklı kaplıcalarına ulaşım kara yolu yadsa deniz yolu ile sağlanır.

Yalova Fıstıklı Kaplıcaları Konumu Marmara Bölgesinin güney kesiminde Yalova ili sınırları içinde bulunan Fıstıklı Kaplıcaları Armutlu ilçesine 8 km uzaklıktadır.
Yalova Fıstıklı Kaplıcaları Ulaşım Olanakları Kaplıcalara karayolu ve deniz yolu ile ulaşım mümkündür. Kaplıcalar feribot iskelesine 8 km, hızlı feribot iskelesine ise 63 km uzaklıktadır. İstanbul’a 200 km. Ankara’ya 660 km ve Bursa’ya ise 75 km’ dir. En yakın havaalanı İstanbul ve Bursa’da yer almaktadır.
Yalova Fıstıklı Kaplıcalarının Denizden yüksekliği 80 m. dir.
Yalova Fıstıklı Kaplıcaları Tedavi Özellikleri
Kaplıca suyunun romatizmal hastalıklar, dolaşım hastalıkları, kırık sekelleri, cilt hastalıkları, siyatik ve her türlü nevralji, çeşitli felçler, adale hastalıkları ve atrofilleri, kadın hastalıkları, hastalık ve ameliyat sonrası rahatsızlıklar ve metabolizma bozukluklarının tedavisinde kullanılabilir niteliktedir.
Yalova Fıstıklı Kaplıcaları Fiziksel Özellikler Renksiz, Berrak
Yalova Fıstıklı Kaplıcaları Kimyasal Özellikler Sülfat, bikarbonat, klorür, kalsiyum, sodyum, karbondioksitli bir bileşime sahiptir.
Yalova Fıstıklı Kaplıcaları Sıcaklığı 57–73 °C

Fıstıklı Kaplıcalarının Konumu: Marmara Bölgesinin güney kesiminde Yalova ili sınırları içinde bulunan Fıstıklı Kaplıcaları Armutlu ilçesine 8 km mesafededir.
Fıstıklı Kaplıcalarının Ulaşım Olanakları: Kaplıcalara karayolu ve deniz yolu ile ulaşım imkanı vardır. Kaplıcalar feribot iskelesine 8 km, hızlı feribot iskelesine ise 63 km uzaklıktadır. İstanbul’a 200 km. Ankara’ya 660 km ve Bursa’ya ise 75 km’ dir. En yakın havaalanı İstanbul ve Bursa’da yer almaktadır.
Fıstıklı Kaplıcalarının Tedavi (Endikasyon) Özellikleri: Kaplıca suyunun romatizmal hastalıklar, kırık sekelleri, cilt hastalıkları, siyatik ve her türlü nevralji, çeşitli felçler, dolaşım hastalıkları, adale hastalıkları ve atrofilleri, kadın hastalıkları, hastalık ve ameliyat sonrası rahatsızlıklar ve metabolizma bozukluklarının tedavisinde kullanılabilir niteliktedir.
Fıstıklı Kaplıcalarının Termal Su Özellikleri: 57-73 ºC derece olan kaplıca suyu renksiz ve berrak termal sudur.


Yalova Armutlu Fıstıklı Kaplıcası
Armutlu Fıstıklı Kaplıcaları Resimleri Fotoğrafları ve Videoları

 Etiketler :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kaplicalar - Kaplicasi - 2010