Loading

17 Haziran 2012 Pazar

Fıstıklı Serhat Pansiyon Motel

Fıstıklı Serhat Pansiyon Motel
Fıstıklı Serhat Pansiyon Motel
Armutlunun En güzel Tatil beldesi olan Fıstıklı Köyü SERHAT MOTEL de 10 yılı aşkın süredir Siz değerli Misafirlerimize  Güleryüzlü , Samimi , Güvenli ve Huzurlu Bir Tatil Geçirmeniz için Hizmet Vermekteyiz. SERHAT MOTEL  hem denizi hem sakinliği ile Sabah kuş sesleriyle uyanacağınız ,Güneşin Doğuşunu ve Batışını Uzun süreli izleyebileceğiniz, Yeşilin her tonunu hissedebileceğiniz, Çocuklarınız ile hoş vakitler geçirebileceğiniz, Samimi ve güzel dostluklar kurabileceğiniz, Lezzetli Ev yemeklerinin tadına varacağınız  Şirin bir dinlenme merkezidir. Fıstıklının içinde en beğenilen motel olan Serhat Motel artan müşteri portföyü ve Müşteri memnuniyeti ile her sezon dopdolu geçmektedir. Yoğun taleb üzerine Ramazan ayına özel de çalışma ve planlama yapılmış olur iftar saati düzenlemesi de uygulanmaktadır. Motelimizde bayanlara özel Deniz suyundan filtre edilmiş Etrafı kapalı üstü açık  havuzumuz bulunmakta ve hizmet vermektedir. Nefis İftar ve Sahur sofraları, Gece  bayanlar için havuz imkanı ve sakin bir ortamda çocuklarınız ile huzurlu bir  Ramazan tatili SERHAT MOTEL de sizleri bekliyor
Fıstıklı Serhat Pansiyon Motel
Fıstıklı Serhat Pansiyon Motel
SERHAT MOTEL  Ramazanda ve Bayramda hizmetinizdedir.
Nefis İftar ve Sahur sofraları, Gece bayanlar için havuz imkanı ve sakin bir ortamda çocuklarınız ile huzurlu bir Ramazan tatili SERHAT MOTEL de sizleri bekliyor.

MOTELİMİZ

Motelimiz Yalva ili Armutlu ilçesi Fıstıklı köyündedir. Denize sıfır olup Geniş kumsal plajı, bayanlar için deniz suyundan filtre edilmiş havuzu, otoparkı. Çocuk parkı, mescidi,yemek salonu, büfesi, valeybol sahası ve wireless internet yayını bulunmaktadır.

Siz değerli müşterilerimizi  saygılı, güleryüzlü hizmet anlayışımızla  doğa ile iç içe yeşilin ve mavinin her tonunu birlikte göreceğiniz, güneşin doğuşunu ve batışını uzun süreli izleyebileceğiniz ,çocuklarınız ile rahat vakit geçirebileceğiniz  temiz,huzurlu ve güvenli bir tatil için bekliyoruz.

ODALARIMIZ

Motelizmizde 22 si standart 11 i duble olmak üzere toplam 33 odamız mevcuttur. Bütün odalarımızda tv-minibuzdolabı-wc-banyo-sıcaksu- mevcuttur.

Fıstıklı Serhat Pansiyon Motel
Fıstıklı Serhat Pansiyon Motel
Standart odalar     3 yatak  Duble odalar 2 oda 4 yatak bulunmaktadır.

HAVUZ

Havuzumuz deniz suyundan filtre edilmiş olup düzenli olarak ilaçlanması ve temizliği yapılmaktadır.

YEMEKLERİMİZ

Motelimiz tam pansiyon olup Sabah , öğle, akşam yemekleri tarafımızdan verilmektedir. Yemeklerimiz ev yemekleri olup temiz ve lezzettlidir.

ULAŞIM

Her gün düzenli olarak BOSTANCI ve YENİKAPI dan 3 defa deniz otobüsü armutluya gelmektedir. Motelimiz ise armutluya 5 km mesafededir.

Ayrıca yalovadan armutlu istikametine karadan ulaşabilir veya gemlik armutlu yolundan aracınız ile ulaşabilirsiniz.

Motelizmizde 22 si standart 16 i duble olmak üzere toplam 38 odamız mevcuttur. Odalarımızda Klima tv minibuzdolabı wc banyo Balkon sıcaksu İnternet mevcuttur.

İstanbuldan: Her gün düzenli olarak BOSTANCI ve YENİKAPI dan 3 defa deniz otobüsü armutluya gelmektedir. Motelimiz ise armutluya 5 km mesafededir.
Armutludan Motelimize Minibus ve Taksi ile ulaşabilirsiniz
Yalova üzerinden (Armutlu İstikameti) karayolu ile gelebilirsiniz. (1 Saat 15 dk)
Bursadan Gemlik üzerinden karayolu ile ulaşabilirsiniz  (1 Saat 15 dk)

Yönetici
Hayrettin YILDIRAN

Tel:0226.535 63 23   Gsm: 0533 437 96 11

MOTELİMİZ:Motelimiz Yalva ili Armutlu ilçesi Fıstıklı köyündedir. Denize sıfır olup Geniş kumsal plajı, bayanlar için deniz suyundan filtre edilmiş havuzu, otoparkı. Çocuk parkı, mescidi,yemek salonu, büfesi, valeybol sahası ve wireless internet yayını bulunmaktadır.


Fıstıklı Serhat Pansiyon Motel
Fıstıklı Serhat Pansiyon Motel
Siz değerli müşterilerimizi saygılı, güleryüzlü hizmet anlayışımızla doğa ile iç içe yeşilin ve mavinin her tonunu birlikte göreceğiniz, güneşin doğuşunu ve batışını uzun süreli izleyebileceğiniz ,çocuklarınız ile rahat vakit geçirebileceğiniz temiz,huzurlu ve güvenli bir tatil için bekliyoruz.
ODALARIMIZ:Motelizmizde 22 si standart 11 i duble olmak üzere toplam 33 odamız mevcuttur. Bütün odalarımızda tv-minibuzdolabı-wc-banyo-sıcaksu- mevcuttur. Standart odalar 3 yatak Duble odalar 2 oda 4 yatak bulunmaktadır.
HAVUZ: Havuzumuz deniz suyundan filtre edilmiş olup düzenli olarak ilaçlanması ve temizliği yapılmaktadır.
YEMEKLERİMİZ :Motelimiz tam pansiyon olup Sabah , öğle, akşam yemekleri tarafımızdan verilmektedir. Yemeklerimiz ev yemekleri olup temiz ve lezzettlidir.
ULAŞIM : Her gün düzenli olarak BOSTANCI ve YENİKAPI dan 3 defa deniz otobüsü armutluya gelmektedir. Motelimiz ise armutluya 5 km mesafededir.
Ayrıca yalovadan armutlu istikametine karadan ulaşabilir veya gemlik armutlu yolundan aracınız ile ulaşabilirsiniz.
Pansiyonda 15 oda ve 45 yatak bulunmaktadır.
Adres: Fıstıklı Köyü Armutlu -Yalova
Tel. No:   0 226 535 62 84


Yalova Armutlu Fıstıklı Kaplıcası
Armutlu Fıstıklı Kaplıcaları Resimleri Fotoğrafları ve Videoları

 Etiketler :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kaplicalar - Kaplicasi - 2010